Motor rijopleiding

Motorrijden wordt de laatste jaren steeds populairder. Naast het machtige gevoel van vrijheid geeft het je de mogelijkheid om wendbaar en vlot door het verkeer te manoeuvreren. Besef echter wel dat je op de motor kwetsbaarder bent en dat het rijden op een motor heel anders is dan in de auto of op de brommer. Het is daarom belangrijk dat je mede voor je eigen veiligheid, een goede rijopleiding volgt.

De motorrijlessen starten vanaf de rijschool in Budel. Als je in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat A of rijbewijs B mag jij je onder begeleiding van een instructeur op de openbare weg begeven.

 

Comming soon:

Binnenkort kunnen leerlingen gebruik maken van onze nieuwe instructievideo's. Zodoende is er nog meer voorbereiding op een rijles mogelijk.

De MOTOREN:

We lessen met de nieuwste Yamaha MT07.( 4 stuks) Dit zijn zeer wendbare en soepele motoren om mee te rijden. We geven rijles in de categorieën A2 en A.


Er wordt ACTIEF les gegeven zodat de leerling ook veel aan het oefenen/rijden is. Wij zijn van mening dat een leerling sneller iets leert door het te doen. De lestijd wordt dus effectief benut en wordt niet vol-gepraat maar vol-gereden.


Niet onnodig veel lessen

De grootste motor-rijopleider in deze regio

Persoonlijke en eerlijke begeleiding

Rijopleiding aangepast aan de leerling

Wij staan bekend om onze vlotte aanpak

Oefengebied kort bij de verkeersschool. Zo gaat er weinig tijd verloren

Zo gaat een vlotte leerling ook écht vlot en krijgt een leerling die extra aandacht nodig heeft ook de extra aandacht!

Theorie

De motortheorie moet vooral niet onderschat worden. Het niveau van het theorie-examen is behoorlijk.

Het is daarom belangrijk om goed lesmateriaal te hebben ter voorbereiding op het theorie-examen.

Wij bieden de TheorieBox aan van Edudrive. In deze box zit een theorieboek en online codes. De onlinecodes zijn 4 maanden geldig vanaf het eerste moment van inloggen.

De examentrainingen in deze box zijn adaptief. Dit betekend dat de vragen aangepast worden aan het niveau van de leerlingen. Wanneer er onderwerpen zijn waarop je minder scoort, komen deze extra aan bod.

Je bent op deze manier nooit klaar met deze Box, je blijft telkens van niveau groeien!

LET OP: er zijn heel veel lesmaterialen in omloop zowel op internet als leerboeken. Deze komen vaak niet in de buurt van het examenniveau!