Professioneel, vakkundig & betrouwbaar sinds 1961

Motor rijopleiding

Motorrijden wordt de laatste jaren steeds populairder. Naast het machtige gevoel van vrijheid geeft het je de mogelijkheid om wendbaar en vlot door het verkeer te manoeuvreren. Besef echter wel dat je op de motor kwetsbaarder bent en dat het rijden op een motor heel anders is dan in de auto of op de brommer. Het is daarom belangrijk dat je mede voor je eigen veiligheid, een goede rijopleiding volgt.

De motorrijlessen starten vanaf de rijschool in Budel. Als je in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat A of rijbewijs B mag jij je onder begeleiding van een instructeur op de openbare weg begeven.


Spoedopleidingen zijn mogelijk in overleg.

voor het inplannen van een spoedopleiding kunt u het beste contact opnemen met de verkeersschool zodat we samen een planning kunnen maken.

voordat u de spoedopleiding start is het belangrijk om voorafgaande aan de opleiding al in het bezit te zijn van het Theoriecertificaat.


NIEUWE MOTOREN: we lessen met de nieuwste Yamaha MT07. Dit is een zeer wendbare en soepele motor om mee te rijden.

Voor de kleinere leerlingen is er ook een verlaagd zadel beschikbaar.


Er wordt ACTIEF les gegeven zodat de leerling ook veel aan het oefenen/rijden is. Wij zijn van mening dat een leerling sneller iets leert door het te doen. De lestijd wordt dus effectief benut en wordt niet vol-gepraat maar vol-gereden.


Niet onnodig veel lessen

De grootste motor-rijopleider in deze regio

Persoonlijke en eerlijke begeleiding

Rijopleiding aangepast aan de leerling

Wij staan bekend om onze vlotte aanpak

Zo gaat een vlotte leerling ook ├ęcht vlot en krijgt een leerling die extra aandacht nodig heeft ook de extra aandacht!