Professioneel, vakkundig & betrouwbaar sinds 1961

Het bromfietspraktijkexamen is per 1 maart 2010 in werking getreden. Iedereen zonder rijbewijs die nu een rijbewijs voor de categorie AM (bromfiets) wil behalen, zal zowel een theorie- als een praktijkexamen moeten afleggen.

Voordeliger kan bijna niet...

Wanneer u bij ons de bromfietsopleiding volgt, ontvangt u een korting van 10% op de autorijlessen.

Met deze korting én de extra rij-ervaring die u tijdens de opleiding heeft opgedaan betaald het bromfietsrijbewijs zich vanzelf terug.

Dagopleiding of reguliere opleiding?

Wij adviseren u te kiezen voor de reguliere opleiding. De praktijk wijst uit dat de losse rijlessen effectiever werken dan een hele dag rijden. Dit resulteerd in een voordeligere opleiding.

Reguliere opleiding

Met de reguliere opleiding heeft u gemiddeld 2 á 3 rijlessen nodig. De tijd tussen de rijlessen in is heel effectief. Onbewust verwerkt u alle informatie van de rijles. Daardoor gaat de opleiding een stuk vlotter!

Dagopleiding

Het slagingspercentage van de dagopleiding ligt beduidend lager. Dit omdat er in 1 dag alle informatie gegeven wordt en je de hele dag moet rijden. Na een hele dag op een scooter gereden te hebben is de concentratie minder. Aansluitend moet er nog examen gereden worden. Dit is voor een beginnend bestuurder lastig.


Tip

Wil je direct scooter rijden vanaf je 16e?

Je mag vanaf 15½ jaar al je theorie-examen afleggen. Als je hiervoor geslaagd bent kun je alvast een datum reserveren kort na je 16e verjaardag. Dus als je op tijd begint kom je niet voor teleurstellingen te staan.